Σύσκεψη Μητσοτάκη-Κατσιφάρα για το έργο του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος

Σύσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, και επίκεντρο το έργο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος.

Η Πειραιώς τονίζει πως από την πρώτη στιγμή στηλίτευσε την πρακτική της κατάτμησης του έργου σε 8 τμήματα από την κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών, μια διαδικασία που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι θέτει την υλοποίηση του έργου σε μεγάλο κίνδυνο.

Η Ν.Δ θέτει το εξής ερώτημα στην κυβέρνηση: «Έχει βρει ο κ. Σπίρτζης χρηματοδότηση από
ευρωπαϊκούς πόρους για το παραπάνω έργο;. Η Ν.Δ υπογραμμίζει πως η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για το σύνολο του έργου.

Παράλληλα δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο - που λειτουργεί ως συνέχεια της Ολυμπίας Οδού - αφού αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, καθώς και εκπρόσωποι της διαπαραταξιακής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Πηγή: skai.gr