Κλείσιμο

Σαββίδης στο ΑΠΕ: Περιμένω εντολή για να καταβάλω άμεσα την πρώτη δόση

Διαβεβαιώσεις ότι δεν έχει εκκρεμότητες όσον αφορά τη χρηματοδοτική του ικανότητα και ότι όλα είναι διαφανή έδωσε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Ιβάν Σαββίδης.

Ερωτηθείς πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας είπε οτι "περιμένει την εντολή για να καταβάλει αμέσως την πρώτη δόση".

Ερωτηθείς αν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού "Alpha", ο κ. Σαββίδης τόνισε: "Από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του". Και πρόσθεσε: "από όσο κατάλαβα, δεν θα τού επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει".

Ο ομογενής επιχειρηματίας, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εμφανίστηκε βέβαιος ότι τελικά θα καταφέρει να αγοράσει την τηλεοπτική άδεια. "Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού", είπε ο κ.Σαββίδης.
Πηγή: ΑΜΠΕ