Καταγγελίες για την εγκυρότητα του διαγωνισμού για τις άδειες με αιχμή Καλογρίτσα και Σαββίδη

Με στόχο τόσο τον εργολάβο Καλογρίτσα όσο και τον Ιβάν Σαββίδη επιμένει στις καταγγελίες του για την εγκυρότητα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ο νομικός σύμβουλος των σταθμών Star και Alpha, Πάνος Λαζαράτος.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο κ. Λαζαράτος υποστηρίζει ότι τα στρατόπεδα Καλογρίτσα και Σαββίδη αλλοίωσαν την πλειοδοσία, καταθέτοντας χρηματικές προσφορές που δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν.

Επιπλέον, σχετικά με τον κ. Σαββίδη ο κ. Λαζαράτος υποστήριξε πως η εταιρεία με την οποία έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ο επιχειρηματίες δεν δραστηριοποιείται μόνο στο χώρο της τηλεόρασης – όπως προβλεπόταν – αλλά σε πληθώρα άλλων κλάδων, όπως ιχθυοκαλλιέργειες.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος επιλαχών για την «ορφανή» άδεια που έχασε ο κ. Καλογρίτσας, αφότου ο εργολάβος δεν κατέβαλε εμπρόθεσμα την πρώτη δόση του τιμήματος.

Ο κ. Λαζαράτος δήλωσε ακόμα πως θα επαναφέρει το αίτημα να ελεγχθεί και το βίντεο από την είσοδο του δωματίου όπου στεγαζόταν η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πηγή: skai.gr