Άρχισε η έρευνα για τον πιθανό τάφο του μικρού Μπεν στην Κω

Άρχισε στην Κω η εκσκαφή για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν, του βρέφους από την Αγγλία που εξαφανίστηκε ενώ παραθέριζε στο νησί με την οικογένειά του πριν 25 χρόνια.

Οι βρετανοί αστυνομικοί που διενεργούν την έρευνα θα σκάψουν κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε το 21 μηνών αγοράκι τον Ιούλιο του 1991.

Η έρευνα έρχεται λίγες ημέρες αφότου ήλθαν στο φως πληροφορίες ότι ένας εργάτης μπορεί να σκότωσε τον Μπεν κατά λάθος με τον εκσκαφέα του κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών.

Σύμφωνα με τη βρετανική Αστυνομία, οι ανασκαφές αναμένεται να διαρκέσουν έως και 12 ημέρες. Οποιοδήποτε αξιοπερίεργο εύρημα θα εξετάζεται. Οι έρευνες εποπτεύονται από έλληνες αστυνομικούς.

Όπως μάλιστα μεταδίδει το BBC, οι βρετανοί αστυνομικοί μπορεί να ερευνήσουν και ένα δεύτερο σημείο ενδιαφέροντος, όμως αυτό θα κριθεί από την πορεία των ερευνών στην πρώτη περιοχή.

Η μητέρα του Μπεν δήλωσε στη βρετανική «Daily Mirror» ότι «ούτε στους χειρότερους εφιάλτες» της δεν πίστευε ότι ο γιος της είναι νεκρός, αλλά αυτή η πεποίθηση έχει πλέον κλονισθεί.

«Ξυπνάω και βρίσκω το μαξιλάρι μου υγρό με δάκρυα», είπε.
Πηγή: skai.gr