Ηλεία: Προσποιούντουσαν τους τελωνειακούς τάζοντας φθηνές ηλεκτρικές συσκευές

Τουλάχιστο πέντε άτομα, φέρονται να εξαπατήθηκαν, το προηγούμενο διάστημα από την ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας, οι οποίοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους τελωνείου, κατάφεραν να τους αποσπάσουν, μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο patrisnews.com η υπόθεση έφτασε στις Αστυνομικές Αρχές, όταν τα θύματα κατάλαβαν πως τα χρήματα που είχαν δώσει για την παραλαβή κάποιων προϊόντων που υποτίθεται είχαν παραγγείλει, έγιναν «καπνός» μαζί με τους επιτήδειους δράστες που και αυτοί εξαφανίσθηκαν.

Έτσι από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν οι καταγγελίες, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών δραστών που αναζητούνται, για απάτη. Όπως προέκυψε οι δράστες, φέτος, τον μήνα Αύγουστο και Ιούλιο, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους τελωνείου και με το πρόσχημα ότι μπορούν να εξασφαλίσουν αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, σε προνομιακές τιμές, εξαπάτησαν τους πέντε πολίτες, από τους οποίους απέσπασαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.940 ευρώ, για αγορές συσκευών, χωρίς ποτέ να τους παραδώσουν τα προϊόντα που τους είχαν υποσχεθεί.
Πηγή: skai.gr