Κλείσιμο

Σαββίδης για διαγωνισμό: Θύμιζε λίγο φυλακή - Πηγαίναμε με αστυνομικό στις τουαλέτες

Ο Ιβάν Σαββίδης, εξερχόμενος του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, τόνισε ότι «δεν είμαι χαμένος, κέρδισα», διαμηνύοντας πως δεν παραιτείται και κάποια στιγμή θα μπει τον κόσμο των ΜΜΕ.

«Όλα ήταν καλά. Πήγαν με βάση το δικό μου σενάριο. Είμαι αρκετά χαρούμενος που οι τέσσερις άδειες έφεραν στον κρατικό προυπολογισμό πάνω από 240 εκατομμύρια. Συγχαρητήρια στους νικητές. Ελπίζω αυτά τα λεφτά να βοηθήσουν τους ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους. Ο χώρος των media με ενδιαφέρει αλλά έχω ξεκάθαρη κατανόηση για το πόσο κοστίζει αυτός ο χώρος», είπε ο επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια μίλησε για εξωφρενικά ποσά που «χτυπήθηκαν» οι άδειες. «Πλήρωσαν πάνω από 50 και 60 εκατομμύρια ευρώ για άδειες που υπολόγιζαν στα 3. Ήταν πρωτότυπη η διαδικασία αλλά οργανώθηκε με άσχημο τρόπο. Θύμιζε κάπως φυλακή και κάναμε αστεία ότι είμαστε οι μοναδικοί που κλείστηκαν 60 ώρες μέσα σε έναν χώρο χωρίς απόφαση εισαγγελέα, και τουαλέτα με αστυνομικό πηγαίναμε», είπε. Ο κ. Σαββίδης συνέχισε: «Η κυβέρνηση όμως έδειξε πως μπορεί να ολοκληρώσει τόσο δύσκολους διαγωνισμούς, είμαι χαρούμενος για αυτό. Τα ποσά ήταν εξωφρενικά. Στην τελευταία φάση κατέθεσα μηδενικό ποσό».

Πηγή: skai.gr