Ξυλοδαρμός εργαζομένου της ΔΕΗ - Καταγγελία για συχνές επιθέσεις στον ΣΚΑΪ

Συχνές επιθέσεις κατά εργαζομένων της ΔΕΗ, που μένουν όμως μακριά από το φως της δημοσιότητας γιατί η ΔΕΔΔΗΕ (ο Διαχειριστής του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας) δεν αναλαμβάνει νομικά μέτρα, κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Γκούκος στον απόηχο ξυλοδαρμού εργαζομένου της επιχείρησης στη Ζάκυνθο.

Όπως ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος της ένωσης τεχνικών της ΔΕΗ, ο εργαζόμενος πήγε να κάνει τη δουλειά του, εξηγώντας παράλληλα ότι «ο ΔΕΔΔΗΕ είναι εκτελεστικό όργανο... Εκτελούμε εντολές από τους παρόχους».

Την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της επίθεσης σε βάρος εργαζόμενου του Διαχειριστή στην Ζάκυνθο, ζητά η ΔΕΗ, τονίζοντας ότι παρόμοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές επιβάλλεται να τυγχάνουν της καθολικής καταδίκης.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ ο εργαζόμενος υπέστη εγκληματική επίθεση και βάναυση κακοποίηση από καταναλωτή - ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων μαζί με δυο ακόμη συνεργούς του, αμέσως μετά την επανασύνδεση της κομμένης λόγω οφειλών παροχής του.

Η επιχείρηση εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία των ενόχων και την προστασία των εργαζομένων για την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ