Κλείσιμο

«Δεν είχαμε βοήθεια από πουθενά» δηλώνει ο αδελφός της Άννας Κορακάκη

«Δεν είχαμε βοήθεια από την Πολιτεία, το Δήμο από πουθενά» δηλώνει, μετά τη μητέρα της «Χρυσής» Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη Διονύσης, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, και ο αδελφός της, σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

«Το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο δεν μπορεί να κρυφτεί... Μέχρι τώρα είχε ευρωπαϊκές παγκόσμιες διακρίσεις αλλά δεν ακούστηκε τίποτα, από κανάλια από πουθενά….Αυτό είναι το παράπονο της Άννας και της οικογένειας.. Μετά από κάθε επιτυχία μέναμε αργά τα μεσάνυχτα να ακούσουμε στα δελτία μια έστω αναφορά στο όνομά της, άλλα δεν ακούγαμε τίποτα….» δήλωσε.

«Έκανε κάτι πάρα πολύ μεγάλο» τονίζει ο νεαρός, ο οποίος επίσης ακολουθεί τα βήματα της αδελφής του στη σκοποβολή, ενώ αναφέρεται στο σκηνικό χαράς που επικράτησε στο σπίτι τους στην Δράμα ενόσω οι συγγενείς παρακολουθούσαν την προσπάθειά της Άννας. «Όσο βλέπαμε ότι κοντεύουμε στο χρυσό, πανηγυρίζαμε, εκεί που την ισοφάρισε η Γερμανίδα είπαμε ότι όλα παίζονται πλέον» ανέφερε, ενώ περιέγραψε πώς η οικογένειά της βίωσε τον διαρκή αγώνα της τα προηγούμενα χρόνια, κάνοντας λόγο για «τεράστιες προσπάθειες, ατέλειωτες ώρες προπόνησης..».

«Ε! Ναι, ναι, εννοείται..» αναφέρει δε γελώντας, ο Διονύσης Κορακάκης, απαντώντας στην επισήμανση πως και αρκετοί από αυτούς που ήταν απόντες το προηγούμενο διάστημα θα σπεύσουν να φωτογραφηθούν μαζί της μετά την μεγάλη επιτυχία της.

Σε άλλο σημείο, περιέγραψε την επικοινωνία μαζί της λίγο μετά το χρυσό και κατέληξε λέγοντας πως ελπίζει «να έχει ανοίξει μια νέα σελίδα στην Ελληνική σκοποβολή»

Πηγή: skai.gr