Καμία εκκρεμής απαίτηση από την εταιρεία Μαρινόπουλος ΑΕ απαντά η «Στέλιος Κανάκης»

«Δεν υφίσταται οιαδήποτε εκκρεμής απαίτηση της εταιρείας Στέλιος Κανάκης ΑΒΕΕ από την εταιρεία Μαρινόπουλος ΑΕ» επισημαίνει η εισηγμένη, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σημειώνεται ότι το ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς υπεβλήθη στην εταιρεία "Στέλιος Κανάκης" σε συνέχεια των πρόσφατων οικονομικών και νομικών εξελίξεων στην εταιρεία Μαρινόπουλος και με σκοπό την αποτελεσματική προστασία των επενδυτών από σχετικές φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και την εύρυθμη λειτουργία της χρηματιστηριακής αγοράς.

Η εταιρεία Στέλιος Κανάκης επισημαίνει στην επιστολή της στο ΧΑ ότι «το ποσοστό επί του κύκλου εργασιών της εταιρείας που αντιπροσωπεύει η συνεργασία με την Μαρινόπουλος είναι σχεδόν μηδενικό (0,05%)».

Με βάση τα ανωτέρω, οι πρόσφατες οικονομικές και νομικές εξελίξεις στην εταιρεία Μαρινόπουλος ΑΕ δεν αξιολογούνται ως σημαντικές για την εταιρεία μας και εκ των εν λόγω εξελίξεων ουδεμία απολύτως επίπτωση αναμένεται να υπάρξει επί του κύκλου εργασιών, των αποτελεσμάτων, των ιδίων κεφαλαίων και της οικονομικής θέσεως της εταιρείας μας. Σημειώνουμε τέλος ότι δεν υφίσταται οιοδήποτε άλλο ζήτημα ή γεγονός το οποίο να χρήζει ειδικής αναφοράς σχετικά με το ανωτέρω ζήτημα».
Πηγή: skai.gr