Συνελήφθησαν οι δράστες του εγκλήματος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η πολύκροτη υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας άνδρα 50 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη, τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Δράστες είναι ένας Έλληνας 34 ετών και η 19χρονη σύντροφός του. Στην υπόθεση εμπλέκεται και μια ακόμα 19χρονη, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε μεταβεί στην Δραπετσώνα σε οικία που διέμεναν οι δράστες, σε στιγμή που η 19χρονη ήταν μόνη της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, προσπάθησε να την παρενοχλήσει. Τότε μπήκε στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της και μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να χτυπάει, με τα χέρια και έναν ανεμιστήρα, το θύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός του 50χρονου, ενώ στη συνέχεια τον έκαψαν.

Έπειτα οι δράστες επέστρεψαν στην οικία και προσπάθησαν να την καθαρίσουν, ενώ την έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος. Αρωγός τους στην προσπάθεια αυτή ήταν και μία 19χρονη. Οι δράστες εξεταζόμενοι επιβεβαίωσαν τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του 34χρονου και της 19χρονης, με τα οποία συνελήφθησαν.
Πηγή: skai.gr