Ο ΣΚΑΪ μεταδίδει τα γεγονότα χωρίς να υιοθετεί ή να απορρίπτει τις καταγγελίες

Άμεση ήταν η απάντηση του ομίλου ΣΚΑΪ στο εξώδικο που απέστειλε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, αναφορικά με την συνέντευξη του Ανδρέα Βγενόπουλου στις 11 Μαΐου που μετέδωσε ο σταθμός.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΚΑΪ αναφέρει ότι «μεταδίδει όλα τα γεγονότα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υιοθετεί ή απορρίπτει τις όποιες καταγγελίες ή απόψεις εκφράζονται, πολύ περισσότερο όταν μεταδίδονται μέσω μιας δημόσιας και ανοικτής συνέντευξης τύπου».

Ο ΣΚΑΪ σημειώνει επίσης πως θέτει στη διάθεση της Προέδρου του Αρείου Πάγου τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει και λειτουργεί - τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Στο εξώδικό της η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ζητά να ανακληθούν ρητά, όπως αναφέρει, τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο επιχειρηματίας περί δήθεν εμπλοκής της, όπως σημειώνει, «για την πιθανολογούμενη τέλεση αξιοποίνων πράξεων». 

Παραλήπτης του εξώδικου ήταν και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος σε δήλωση του εξέφρασε τη λύπη του, «καθώς η κα. Θάνου δεν επέλεξε να αναμένει το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται σε βάρος της και προτίμησε την επικοινωνιακή αντιδικία που δεν αρμόζει στην σοβαρή αυτή υπόθεση».

Πηγή: skai.gr