Φοβερή ταλαιπωρία για ένα μπάνιο στον Βόλο

Χάος το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων από μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, στην έξοδο των κατοίκων του Βόλου προς την θάλασσα και το παραλιακό Πήλιο.

Το πρωί της Κυριακής στην έξοδο, για να κινηθεί ένα αυτοκίνητο μεταξύ Βόλου και Αγριάς, απόσταση 8 χιλιομέτρων, χρειαζόταν μία περίπου ώρα και η αγανάκτηση των οδηγών χτυπούσε "κόκκινο".

Αιτία για όλη την ταλαιπωρία, το κλείσιμο από τις 10 το πρωί, του τούνελ του περιφερειακού, η αναγκαστική εκτροπή και διέλευση όλων των οχημάτων μέσα από τα στενά της Νέας Δημητριάδας, τα ξεχασμένα φανάρια στην "ΕΨΑ" της Αγριάς και η μη παρουσία ούτε ενός τροχονόμου για να βοηθήσει την χαοτική κατάσταση. Οι ουρές των αυτοκινήτων έφθαναν και μέσα στον κεντρικό ιστό του Βόλου.

Ανάλογο το σκηνικό και στην επιστροφή αλλά υπό καλύτερες συνθήκες αφού τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα που σχημάτιζαν φάλαγγα από τα Άνω Λεχώνια, προχωρούσαν έστω και με ρυθμούς χελώνας, αφού η Τροχαία μερίμνησε -έπειτα από διαμαρτυρίες-να απενεργοποιήσει όλα τα ενδιάμεσα φανάρια μέχρι τον Βόλο και να "βγάλει" τροχονόμους στον κόμβο της "ΕΨΑ".

Αγανακτισμένοι εκδρομείς έλεγαν ότι εξαιτίας της κατάστασης θα σκεφθούν πολύ αν θα αποτολμήσουν και πάλι έξοδο τις επόμενες Κυριακές και ζητούσαν να επέμβει ο Εισαγγελέας για τις επιλογές Δήμου και Αστυνομίας.
Πηγή: skai.gr