Σενάριο σεξουαλικής επίθεσης βλέπει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στο Μαρούσι

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό της 69χρονης συνταξιούχου, που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο τρίτο υπόγειο κτηρίου στο Μαρούσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ στην τσάντα της υπήρχε το πορτοφόλι της και το κινητό της, οδηγεί την Αστυνομία στο ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας να ήταν σεξουαλικά.

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της.

Για το λόγο αυτό, έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του κατηγορούμενου βιαστή του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Σε υποψίες βάζει την Αστυνομία το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε στην ακτίνα δράσης του 30χρονου, αλλά και ότι η δολοφονία της ευκατάστατης συνταξιούχου συμπίπτει χρονικά με τις καταγγελίες έξι γυναικών, στις οποίες είχε επιτεθεί ο δράστης.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα βιασμού κατ' εξακολούθηση. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ