Εν αναμονή του πορίσματος για τη δολοφονία της 69χρονης στο Μαρούσι

Το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο θα ρίξει φως στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 69χρονη συνταξιούχος, που βρέθηκε χθες το απόγευμα στο τρίτο υπόγειο κτιρίου, στο Μαρούσι, αναμένουν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, που διενεργεί προανάκριση για την πολύκροτη αυτή υπόθεση. 

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν ευκατάστατη, βρέθηκε ημίγυμνη κοντά στο κλιμακοστάσιο, γεγονός που στρέφει τις έρευνες της αστυνομίας και προς το ενδεχόμενο να πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει και την περίπτωση τυχόν εμπλοκής στο έγκλημα του επίδοξου βιαστή του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη, χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Σημειώνεται, ότι η ανακάλυψη της σορού της 69χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, με τους συγγενείς της να έχουν ενημερώσει σχετικά την αστυνομία, έγινε έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, ο οποίος όταν πήρε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ του κτιρίου, στην οδό Χατζηαντωνίου, ένιωσε έντονη δυσοσμία.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα, με τη σορό της γυναίκας να είναι σε προχωρημένη σήψη. Στο ίδιο πάρκινγκ βρισκόταν εδώ και ημέρες το αυτοκίνητό της.
Πηγή: skai.gr