Κλείσιμο

Ελεύθεροι οι γονείς της Μαρίας - Τι δηλώνει ο συνήγορός τους (upd)

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα Τετάρτη οι γονείς της τετράχρονης Μαρίας, καθώς η δίκη τους στο αυτόφωρο αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Όπως είπε ο δικηγόρος τους, αφού δώσει τη σχετική έγκριση ο εισαγγελέας ανηλίκων, θα οριστεί συνάντηση με κοινωνικό λειτουργό στην οικία τους, προκείμενου να αποφασίσουν τι θα γίνει με το μικρό κορίτσι.

Το μέλλον του παιδιού θα αποφασίσουν ο εισαγγελέας ανηλίκων μαζί με τους κοινωνικούς λειτουργούς και τους παιδοψυχολόγους.

Ο δικηγόρος τους υποστήριξε ακόμα ότι «αυτό που συνέβη στους γονείς του παιδιού θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, και το παιδί το έχασαν από τα μάτια τους για ένα δευτερόλεπτο.»

Επιμένουν μάλιστα ότι κάποιος την πήρε, γιατί αποκλείεται να περπάτησε μόνη της τόσο μεγάλη απόσταση.

Σχετικά με τις φωτογραφίες τους που κυκλοφορήσαν και άφηναν αιχμές ότι εμπλέκονται σε αποκρυφιστικούς κύκλους, σημειώνουν ότι πρόκειται για αποκριάτικο πάρτι. Για την ώρα το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Τα ερωτήματα
σχετικά με την εικοσάωρη εξαφάνιση της μικρής παραμένουν. Η Μαρία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς την Κυριακή του Πάσχα από το Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στο Χαϊδάρι.

Πηγή: skai.gr - Δημήτρης Δαμιανός