Στο Αυτόφωρο οι γονείς της 4χρονης Μαρίας-Ειρήνης

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκαν για να δικαστούν οι γονείς της 4χρονης Μαρίας-Ειρήνης που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στο Σχιστό, για να βρεθεί 20 ώρες αργότερα στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε το κοριτσάκι παραμένουν μυστήριο και οι γονείς φαίνεται να είναι πρόσωπα-κλειδιά στην αστυνομική έρευνα.

Το ζεύγος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για τη δίκη, όπως δικαιούται από το νόμο.

«Περιμένω από την ελληνική Δικαιοσύνη την αλήθεια. Ο γιος μου έχει τρελαθεί. Δεν είναι πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Μας κατηγορούν, αλλά ο κόσμος ξέρει ποιοι είμαστε. Δεν είμαστε εγκληματίες»  δήώσε σύμφωνα με το protothema.gr ο παππούς της μικρής Γιώργος Πρίντεζης.

«Είναι δυνατόν να άφηνα τη νύφη μου να πάρει το παιδί μου να το αφήσει στο δάσος; Αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια. Πάσχα κάναμε και χάσαμε το παιδί μας. Μέσα σε λίγα λεπτά κινητοποιήσαμε τους πάντες. Ζητήσαμε να έρθει ελικόπτερο, τραβήξαμε του Χριστού τα πάθη», όπως πρόσθεσε. 

«Eίχα προαίσθημα ότι το παιδί το πήρανε και προαίσθημα ότι το παιδί θα το βρω. Εύχομαι η αστυνομία να πιάσει αυτούς τους εγκληματίες, αυτούς τους ανθρώπους, γιατί θα το ξανακάνουν κι όχι τον γιο μου και τη νύφη μου, που ταλαιπωρήθηκαν τόσο» τόνισε τέλος ο παππούς της μικρής. 


Πηγή: skai.gr