Τσίπρας: Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και αισιοδοξούμε για το μέλλον

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και ξεπερνάει τη δύσκολη φάση την οποία πέρασε εξέφρασε ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» συνοδεία του Πάνου Καμμένου.

«Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα που σηματοδοτεί και το πέρασμα σε μια καινούργια εποχή, με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και με αισιοδοξία αλλά και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό, πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες.

Την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες. Καλή δύναμη και αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται» δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο αντάλλαξαν ευχές και τήρησαν το έθιμο της Λαμπρής τσουγκρίζοντας κόκκινα αυγά με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα.

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος παρακολούθησαν το σούβλισμα του οβελία στο κατάστρωμα συνομίλησαν με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και ναύτες, ενώ επισκέφθηκαν και τη γέφυρα και το κέντρο επιχειρήσεων του πλοίου όπου ενημερώθηκαν από τον κυβερνήτη.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον κυβερνήτη του πλοίου, το οποίο βρισκόταν εν πλω σε αποστολή. Παράλληλα, εξήρε την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων που διαφυλάττουν την εθνική ακεραιότητα ως «κόρη οφθαλμού».

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr