Επιστολή της Ρούπα για την απόπειρα απόδρασης του Μαζιώτη

Παραδέχεται με επιστολή της η Πόλα Ρούπα την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Παραδέχεται επίσης
ότι η ίδια είχε κάνει τη ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας στο νοσοκομείο Σωτηρία για να οργανώσει και να χρησιμοποιήσει μέρος των χρημάτων αυτών για την επιχείρηση απόδρασης με ελικόπτερο.

Περιγράφει και η ίδια αυτά που είπε ο πιλότος ότι κινδύνευσαν να σκοτωθούν με το ελικόπτερο πλησιάζοντας σε ηλεκτροφόρα καλώδια και προσθέτει ότι θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον πιλότο αλλά δεν το έκανε, παρότι διακινδύνευσε τη ζωή της.

Η Ρούπα υποστηρίζει ότι μέσα στο ελικόπτερο βρέθηκαν δύο γεμιστήρες, δηλαδή ότι πυροβόλησε και ο πιλότος στον αέρα, λέγοντας τα γεγονότα διαδραματίστηκαν ένα τέταρτο μετά την απογείωση στην Αργολίδα και ο πιλότος αντέδρασε όταν του είπε πάμε να πάρουμε το Μαζιώτη και άλλα άτομα από τη φυλακή.

Τέλος διευκρινίζει πως ούτε στη ληστεία ούτε στην απόπειρα είπε το όνομά της, αλλά στο εξής θα το κάνει για να γνωρίζουν όσοι βρίσκονται μπροστά της ποια έχουν να αντιμετωπίσουν.
Πηγή: skai.gr