Οι αγρότες θα συναντηθούν και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχουν τη Δευτέρα εκπρόσωποι των αγροτών, λίγες ώρες μετά το ραντεβού των μπλόκων με τον Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Θα προηγηθεί στις 12:00 το ραντεβού τους με τον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο ο αγροτικός κόσμος καλωσόρισε μεν απορώντας δε γιατί άργησε τόσο ο πρωθυπουργός να αναλάβει την πρωτοβουλία, αφήνοντας να προηγηθούν εβδομάδες κινητοποιήσεων και αποκλεισμών της ΠΑΘΕ, και φυσικά η συγκέντρωση των αγροτών στην Αθήνα.

Στη συνάντηση αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι από πολυάριθμα μπλόκα, μεταξύ αυτών και το μπλόκου των Τεμπών. Όχι όμως και οι αγρότες του Προμαχώνα και της Νίκαιας,που επιμένουν σε προηγούμενη απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου και διάλογο από μηδενική βάση επί των δικών τους προτάσεων.

Πάντως αισιόδοξος ότι η πολυπόθητη συμφωνία με τους αγρότες θα επιτευχθεί τη Δευτέρα, όταν ο Αλ. Τσιπρας ανακοινώσει τις σχετικές πρωτοβουλίες, εμφανίστηκε σε σημερινές δηλώσεις του ο υπουργός Εργασίας ,Γ. Κατρούγκαλος.
Πηγή: skai.gr