Εμφανίστηκε ο Αλβανός συζυγοκτόνος που απήγαγε τον γιο του - Συνομίλησε με Κούγια

Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στα Μέγαρα, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα, μετά την αποκάλυψη για την τηλεφωνική επικοινωνία του Αλβανού που αναζητείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και την απαγωγή του 4χρονου γιου τους ,με τον  οινικολόγο Αλέξη Κούγια. Ο ποινικολόγοςς αποκάλυψε μετά από περίπου 10 μέρες, ότι είχε συναντηθεί με τον καταζητούμενο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επιβεβαιώνει και η Αστυνομία, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι τρεις μέρες μετά την δολοφονία στην Χαλκιδική, του τηλεφώνησε κάποιος, ο οποίος του είπε ότι ήταν ο Λέσι και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπήρξε συνάντηση στα Μέγαρα μεταξύ των δύο, στις 8 Ιανουαρίου, όπου ο δικηγόρος του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του ήταν να επιστρέψει ο μικρός Φοίβος στην οικογένειά του.Έκτοτε όμως δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία. 

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο κ. Κούγιας δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις αρχές για την συνάντηση και μόλις μετά την αποκάλυψη, σήμερα, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο 35χρονος Αλβανός και το 4χρονο αγοράκι αναζητούνται σε όλη την Ελλάδα, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.
Πηγή: skai.gr