«Μάχη» με τους διαρρήκτες έδωσε ιδιοκτήτης εκπαιδευτηρίων στην Εκάλη

Αντιμέτωπος με συμμορία διαρρηκτών ήρθε το βράδυ της Κυριακής ιδιοκτήτης γνωστών εκπαιδευτηρίων, καθώς επέστρεφε με την οικογένειά του στο σπίτι επί της οδού Δανάης στην Εκάλη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Περί τις 20:00 μ.μ, ο επιχειρηματίας έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο ιδιωτικό γκαράζ του σπιτιού, όταν βρέθηκε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τρεις διαρρήκτες που εκείνη την ώρα φόρτωναν δύο χρηματοκιβώτια του σε δικό τους όχημα. Όπως κατέθεσε ο ιδιοκτήτης, οι διαρρήκτες «αιφνιδιάστηκαν» και εκείνος αποφάσισε να εμβολίσει με το αυτοκίνητό του το όχημα των διαρρηκτών σε μια προσπάθειά του να το ακινητοποιήσει.

Τότε, ένας από τους, ασύλληπτους μέχρι στιγμής, δράστες άρχισε να χτυπά με βαριοπούλα το παρμπριζ του αυτοκινήτου, με τον επιχειρηματία να τρακάρει επανειλημμένως το αυτοκίνητό των διαρρηκτών.

Τελικά, οι δράστες εγκατέλειψαν το ένα χρηματοκιβώτιο στον δρόμο και κατόρθωσαν να ξεφύγουν με το τρακαρισμένο όχημά τους, παρά τις υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των εκπαιδευτηρίων, το χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν οι ληστές περιείχε 5.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας πήραν κατάθεση από τον ιδιοκτήτη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας, ώστε να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δραστών, ενώ πήραν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που θα του βοηθήσει στον εντοπισμό του οχήματος διαφυγής.
Πηγή: skai.gr - Πάνος Σάκκας