Άστρος: Μετανιωμένος ο πατέρας για τη δολοφονία του γιου του

Χθες Τετάρτη συνεχίστηκε η δίκη στο Κακουργιοδικείο Τρίπολης με κατάθεση του ιατροδικαστή, των υπολοίπων μαρτύρων και την απολογία του κατηγορούμενου και διακόπηκε για να συνεχιστεί στις 11 Δεκεμβρίου.

Οι μάρτυρες έκαναν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια η οποία δεν είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία ποτέ και με τον 40χρονο γυμναστή να μην έχει πολλές επαφές με το χωριό.

Ο ιατροδικαστής επεσήμανε ως αιτία θανάτου τις κακώσεις στο θώρακα από πυροβόλο όπλο. Σημείωσε πως έκανε νεκροψία σε απανθρακωμένο πτώμα στα κάτω άκρα και ανέφερε επίσης ότι βρήκε στα πνευμόνια υπολείμματα ουσίας που προέρχονται όταν κάποιος προσπαθεί να αναπνεύσει σε περιβάλλον με καπνό και σε ποσοστό 44,5%.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και ένα έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο είχε γίνει προσπάθεια στο παρελθόν, για εγκλεισμό του γυμναστή σε ψυχιατρείο, αλλά απετράπη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Στην απολογία του, ο ηλικιωμένος πατέρας σημείωσε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί του, ενώ είπε πως δεν έβαλε αυτός φωτιά για να κάψει το πτώμα, αλλά αυτή προκλήθηκε μόνη της εξαιτίας της παλαιότητας του αυτοκινήτου. Είπε ακόμη πως μόνος του μετέφερε το άψυχο κορμί του παιδιού του στο σημείο όπου βρέθηκε.
Πηγή: skai.gr