Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου το Σάββατο

Η κυκλοφορία και στάση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι δρομείς, δεν θα επιτρέπεται, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Η απαγόρευση θα ισχύσει στους δρόμους: Λεωφ. Νίκης, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β', Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου, Γ' Σεπτεμβρίου (στο κομμάτι από Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου έως τη Μαν. Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου), Μαν. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Κουντουριώτη, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου (στο κομμάτι από Στρατηγού Ναπ. Ζέρβα έως την Γ' Σεπτεμβρίου). Από τις 6 το πρωί της ίδιας μέρας δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση στους παραπάνω δρόμους.

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων, ενώ την ίδια ώρα ο ΟΑΣΘ έχει τροποποιήσει τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.
Οι οδηγοί καλούνται να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από τη διαδρομή, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Πηγή: skai.gr