Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στις Αχαρνές

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Στην περιοχή των Αχαρνών, στους δύο καταυλισμούς Ρομά Αυλίζας και Αγίας Σωτήρας, προσέρχονταν καθημερινά, από διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και από κοντινούς νομούς, πολλοί τοξικομανείς προκειμένου να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες.

Οι αγοραστές εισέρχονταν στους καταυλισμούς ανά δυάδες ή τριάδες, όπου τους πλησίαζαν συνήθως γυναίκες ή παιδιά «βαποράκια» και τους προμήθευαν με διάφορες ναρκωτικές ουσίες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τα κέντρα διακίνησης ναρκωτικών στους δύο καταυλισμούς και με συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν οι διακινητές.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, μεθαδόνης, ναρκωτικών δισκίων, πλήθος νάιλον συσκευασιών, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Κατασχέθηκαν επίσης επτά αυτοκίνητα και δύο μοτοσυκλέτες.

Πηγή: skai.gr