Κλείσιμο

Εντοπίστηκαν χασισοφυτείες σε Αλεξανδρούπολη και Νάουσα

Ο σκύλος οδήγησε τους αστυνομικούς στην φυτεία με τα 34 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 εκατοστών ως 1,60 μέτρου, την ώρα που τα φρόντιζε ο 64χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην αγροικία του ακριβώς δίπλα, βρέθηκαν άλλα πέντε δενδρύλλια ύψους 0,50 εκατοστών ως 1,20 μέτρου και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 144 γραμμαρίων και τέσσερα τσιγαριλίκια. Ο ηλικιωμένος χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Στην Βέροια, άντρες της Δίωξης συνέλαβαν 56χρονο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης ενώ δίπλα στο αγρόκτημά του βρέθηκε μίνι φυτεία με τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων που καλλιεργούσε και κρυμμένη η ακατέργαστη κάνναβη βάρους 800 γραμμαρίων που αποξήραινε. Μαζί κατασχέθηκαν 150 σπόροι κάνναβης και μικροποσότητα χασίς και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, έναν 52χρονο όταν κατά τον έλεγχο στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Στο σπίτι του 52χρονου, κατασχέθηκε και ένα πιστόλι κρότου διαμετρήματος 9 mm και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Πηγή: skai.gr