Στην δημοσιότητα φωτογραφίες Γερμανού παιδόφιλου που συνελήφθη στα Χανιά

Σε βάρος του Bittner Heiner Jost, ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με ανήλικους που δεν έχουν συμπληρώσει το 15o έτος της ηλικίας τους. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ο κατηγορούμενος, αφού πρώτα είχε πηδήξει μαζί με το lap top μαζί, και καταφύγει σε μπαλκόνια διπλανής πολυκατοικίας, είπε με θράσος στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν: «Εμένα αυτό μου αρέσει να κάνω».



Ο 49χρονος είχε κλέψει τους κωδικούς ασύρματου δικτύου από μία γειτόνισσα που έμενε σε διπλανή πολυκατοικία και από αυτή τη διαδικτυακή σύνδεση προέβαινε στη λήψη και τον διαμοιρασμό του υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο εντοπισμός της ύποπτης σύνδεσης έγινε στο πλαίσιο παγκόσμιας διαδικτυακής επιχείρησης «Pacifier», και αντιστοιχούσε σε αλλοδαπή κάτοικο των Χανιών. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και διαπίστωσαν ότι δεν είναι εκείνη που είχε λάβει τα επίμαχα αρχεία.

Ο Γερμανός, αφού πρώτα πρόλαβε και πήδηξε από τρία μπαλκόνια, τελικά εντοπίστηκε κρυμμένος σε κοινόχρηστο χώρο διπλανής πολυκατοικίας. Λίγο νωρίτερα είχε κρύψει στην ταράτσα της ίδιας πολυκατοικίας ένα laptop, καθώς και εξωτερικό σκληρό δίσκο 650gb, με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.



Όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του συγκεκριμένου αλλοδαπού παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή: skai.gr