Κλείσιμο

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στην Ζάκυνθο

H Ασφάλεια Ζακύνθου παρακολουθεί εδώ και αρκετό διάστημα, διακριτικά τον 40χρονο αλλοδαπό και έδρασε την Πέμπτη, όταν πραγματοποιούσε συναλλαγή με τον 51χρονο.

Ο 40χρονος Αλβανός, κουβαλούσε μαζί του 27,5 γραμμάρια ηρωίνης, κατανεμημένα σε 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες των 5 γραμμαρίων και σε 3 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες των 2,5 γραμμαρίων. Ακόμα, βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 510 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 1,6 γραμμάρια κάνναβης, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 0,5 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο πτυσσόμενα στιλέτα με λάμα μήκους 8 εκατοστών, δύο φωτογραφικές μηχανές, δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 60 ευρώ.

Στην οικία του 51χρονου περιοχή του Λαγανά, βρέθηκε νάιλον συσκευασία ηρωίνης βάρους 3,5 γραμμαρίων, 60 ναρκωτικά χάπια Ζανάξ, 30 χάπια λεξοτανίλ και 10 χάπια υπνοστεντόν. Ακόμη βρέθηκε μια ηλεκτρική ζυγαριά ασφαλείας, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και δέκα φυσίγγια και ένα κινητό τηλέφωνο.
Πηγή: skai.gr