Κλείσιμο

Επιλεκτικοί υποβιβασμοί και διορισμοί λίγο πριν τις εκλογές από τον Χ. Σπίρτζη

Τον υποβιβασμό του διευθυντή του υπουργείου Υποδομών Γεράσιμου Κόκλα που ζήτησε να κλείσουν οι προστατευτικές μπάρες μπροστά από παράνομα συνδεδεμένο με την εθνική οδό εστιατόριο αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Χρήστος Σπίρτζης.

Ο μέχρι πρότινος διευθυντής Λειτουργίας, Συντήρησης και Εκμετάλλευσης Υποδομών που υποβιβάστηκε σε τμηματάρχη έργων ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων, είχε έρθει το προηγούμενο διάστημα σε ανοιχτή διαφωνία με τον αναπληρωτή υπουργό καθώς, στο πλαίσιο εφαρμογής σχετικών νόμων και δικαστικών αποφάσεων, κίνησε τη διαδικασία για να τοποθετηθούν προστατευτικά στηθαία σε παρανόμως διασυνδεδεμένο με την εθνική οδό σημείο, στο 90ο χιλιόμετρο της Αθηνών- Λαμίας, στην Βοιωτία. 

Αίσθηση όμως προκαλεί και η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού οικονομίας να διορίσει στις 19 Αυγούστου και ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, ακόμη έναν μετακλητό υπάλληλο στο πολιτικό του γραφείο, σε θέση ειδικού συμβούλου. Σημειώνεται ότι από τις αρχές Μαΐου, ο κ. Σπίρτζης έχει διορίσει ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, συνολικά 11 μετακλητούς υπαλλήλους στο πολιτικό του γραφείο. 
Πηγή: skai.gr