Κλείσιμο

Με αυγά και μπουκάλια η υποδοχή Καμμένου στην Κω (upd)

Με ύβρεις, αυγά και μπουκάλια υποδέχθηκαν σήμερα Παρασκευή κάτοικοι της Κω τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, μη αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών.

Ο υπουργός μπήκε στο γραφείο του Δημάρχου για να προστατευθεί, ενώ στο χώρο έφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η κατάσταση στο νησί είναι εκρηκτική εδώ και εβδομάδες λόγω των μαζικών αφίξεων μεταναστών και προσφύγων, με τις πενιχρές δημοτικές και κρατικές υποδομές να είναι παντελώς ελλιπείς συγκριτικά με τις ανάγκες που προέκυψαν.


Πηγή: kosnews24.gr

 
«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία. Σε καμία περίπτωση δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος τύπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και προσθέτει:
 
«Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά».

Πηγή: skai.gr