«Παιδεία για όλους» η νέα δράση του ΣΚΑΪ


«Παιδεία για όλους» είναι η νέα δράση που αναλαμβάνει ο ΣΚΑΪ με σκοπό να αναδείξει και να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών-φοιτητών, αλλά και των οικογενειών τους για τη σχολική χρονιά 2015-16.

Στόχος της νέας καμπάνιας είναι να αναδείξει την ΠΑΙΔΕΙΑ σήμερα. Τα προβλήματα, τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν μέσω καλών πρακτικών που εφαρμόζονται από πολλούς φορείς.

Η «Παιδεία για όλους» θα περιλαμβάνει δημοσιογραφικά ρεπορτάζ που θα αναδεικνύουν σημαντικά θέματα σχετικά με την ΠΑΙΔΕΙΑ, συζητήσεις, πρακτικά θέματα -όπως αποτελέσματα πανελλαδικών- και θα δίνει υποτροφίες σε μαθητές - φοιτητές - σπουδαστές. Στις υποτροφίες θα λαμβάνονται υπόψη κοινωνικά κριτήρια, και κυρίως θα απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους μετά το λύκειο, να διευρύνουν τις επαγγελματικές & εκπαιδευτικές τους γνώσεις, προκειμένου να αποκτήσουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.
Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, πολλές Ιδιωτικές σχολές-Πανεπιστήμια και φροντιστήρια, θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του ΣΚΑΪ, να παρουσιάσουν τις δικές τους πρωτοβουλίες και δυνατότητες που προσφέρουν στα νέα παιδιά σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή ερωτημάτων, επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα: paideiagiaolous.skai.gr/

Πηγή: skai.gr