19:30 στο Καλλιμάρμαρο η συγκέντρωση υπέρ του #ΝΑΙ, λίγες ώρες πριν το ιστορικό δημοψήφισμα

Η τελευταία μεγάλη συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας εντός ΕΕ και Ευρωζώνης πραγματοποιείται απόψε, Παρασκευή, στις 19:30 στο Καλλιμάρμαρο. Τις ιστορικές αυτές ώρες της πατρίδα μας, οι πολίτες ενώνουν τις φωνές τους υπέρ του ΝΑΙ στην Ελλάδα - ΝΑΙ στο Ευρώ.

«Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κίνημα των πολιτών του «ΝΑΙ». 

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης θα μιλήσουν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο των τεχνών και επιστημών αλλά και της αυτοδιοίκησης.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου «καλούμαστε να διαφυλάξουμε τη χώρα, τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας από διχαστικά διλήμματα και από φωνές, εντός και εκτός Ελλάδας, που προωθούν έναν καταστροφικό απομονωτισμό», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, που καταλήγει:

"Ονειρευόμαστε μια χώρα δημιουργική, παραγωγική, δυναμική και αξιοπρεπή, μια χώρα ανοιχτή και ελεύθερη.Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ."


Πηγή: skai.gr