Συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της ΟΣΥΠΑ – Ζητεί συνάντηση με Σταθάκη

Συνεδριάζει εκτάκτως, αυτή την ώρα, το διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΥΠΑ, προκειμένου να επανακαθορίσει τη στάση του σχετικά με την εξαγγελθείσα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στα αεροδρόμια την Κυριακή και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Η αντιπαράθεση της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών με τους εκπροσώπους της ΟΣΥΠΑ, πυροδότησε αντιδράσεις από την πλευρά των εργαζομένων, οι οποίοι την Πέμπτ αποφάσισαν να μην προσέλθουν στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Ο λόγος αναβολής της συνάντησης σύμφωνα με την ΟΣΥΠΑ, οφείλεται στην συμπεριφορά του κ. Σπίρτζη, ο οποίος χαρακτήρισε τους επικεφαλής της ομοσπονδίας «κινδυνολόγους».
Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης διαβεβαιώνει δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ασφάλεια των πτήσεων, από την απεργία.

Η ΟΣΥΠΑ ζητά τώρα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος στα αιτήματά τους. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, δεν αποκλείεται η συνάντηση που ζητά η ΟΣΥΠΑ με τον κ. Σταθάκη να πραγματοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα.
Πηγή: skai.gr