Εμφανίστηκε γυναίκα που δηλώνει μητέρα του 4χρονου αγοριού στη Σπάρτη

Μια νεαρή Ρομά εμφανίστηκε σήμερα Δευτέρα στον ανακριτή Σπάρτης και δήλωσε ότι ειναι δικό της το 4χρονο αγοράκι που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στον καταυλισμό αθίγγανων στην Τραπεζοντή Λακωνίας, να μεγαλώνει με δυο ανθρώπους που δεν ήταν οι βιολογικοί του γονείς.

Όπως είπε, η ίδια είχε δώσει το παιδί στην οικογένεια, προκειμένου να το μεγαλώσει. Ταυτόχρονα, δήλωσε πως η γυναίκα που παρουσιάζονταν ως μητέρα του παιδιού είναι εξαδέλφή της.

Νωρίτερα, το πρωί, το ζεύγος των Ρομά που εγκαλείται για αρπαγή ανηλίκου είχε παρουσιαστεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και είχε δηλώσει πως γνωρίζει τη μητέρα του μικρού αγοριού.

Ο ανακριτής Σπάρτης διέταξε να ληφθεί βιολογικό υλικό από τη φερόμενη ως βιολογική μητέρα, προκειμένου να πιστοποιηθεί με εξέταση DNA, αν είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων αναμένεται να εκδοθούν το απόγευμα της Τρίτης. Για το ζευγάρι που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, με διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες και των δύο ζευγαριών Ρομά.
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ