Βίντεο που φανερώνει τη βία που δεχόταν ο Γιακουμάκης κατέθεσε ο Τσούκαλης

Οπτικό υλικό που περιλαμβάνει αποδεικτικά στοιχεία της βίαιης συμπεριφοράς που δέχονταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης παρέδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιωτικός ερευνητής Κωνσταντίνος Τσούκαλης.

Το βίντεο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φανερώνει πως ο άτυχος 20χρονος ήταν θύμα απαξιωτικών και εξευτελιστικών επιθέσεων.

Μάλιστα, ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι κάποιοι χρησιμοποιούσαν το βίντεο αυτό ως μέσο άσκησης πίεσης στο νεαρό φοιτητή από την Κρήτη, απειλώντας τον ότι θα το αναρτήσουν στο διαδίκτυο.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα Σάββατο, ο κ. Τσούκαλης έκανε λόγο για σοβαρή υπόθεση, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία.

Έκανε έκκληση προς όλους τους μάρτυρες να βοηθήσουν στο έργο της Αστυνομίας και τόνισε πως η στοχοποίηση παιδιών δεν βοηθά την κατάσταση.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε νεκρός στα μέσα Μαρτίου κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου και φοιτούσε. Το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε πως αυτοκτόνησε, με αυτοτραυματισμό στο καρπό του δεξιού χεριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσούκαλης παρέδωσε το εν λόγω υλικό στις Αρχές των Ιωαννίνων, και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Πηγή: skai.gr