«Όλοι Μαζί Μπορούμε» Νέος απολογισμός τροφίμων

3.735.156 κιλά τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα μέσα από την προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, με την υποστήριξη των supermarket όλης της χώρας.

Τον τελευταίο μήνα(τον Ιανουάριο) η προσφορά των συμπολιτών μας ήταν συγκινητική, αφού πρόσφεραν 137.100 κιλά τροφίμων στο καλάθι του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η αυξημένη ποσότητα συλλογής τροφίμων τον προηγούμενο μήνα, δείχνει ότι χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζουν με την ίδια θέρμη να αγκαλιάζουν την ενίσχυση των συσσιτίων της Εκκλησίας όπως και την πρώτη στιγμή πριν από τρία χρόνια. Παράλληλα με τα συσσίτια δίνονται και πακέτα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η εκστρατεία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ξεκίνησε από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 και μέχρι σήμερα, από τις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές των supermarket, έχουν συγκεντρωθεί 3.735.156 κιλά τροφίμων από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδας, και από τις Μητροπόλεις της Κρήτης και των Δωδεκανήσων.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.
Πηγή: skai.gr