Κλείσιμο

Κηφισιά: Κόντρα περιφέρειας – Εμπορικού Συλλόγου μετά το «όχι» στη Λευκή Νύχτα

Την έντονη δυσαρέσκεια του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς έχει προκαλέσει η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής (Βόρειου Τομέα Αθηνών), Γιώργου Καραμέρου, να απορρίψει το αίτημα του για πραγματοποίηση Λευκής Νύχτας την Παρασκευή.

Mιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκος Πανέτας διερωτήθηκε πώς είναι δυνατή η διακυβέρνηση με πολιτικές μη ανάπτυξης. «Χρειάζεται να υπάρχει τζίρος για την αγορά... ο κ. Καραμέρος επηρεάστηκε από τους συντρόφους του εμποροϋπαλλήλους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα περίμενα ίδια ευαισθησία
για τα διόδια της Βαρυμπόμπης από τον Εμπορικό Σύλλογο απάντησε αντιπεριφερειάρχης Αττικής.

Σύμφωνα με τον κ. Καραμέρο, η αγορά θα τονωθεί ουσιαστικά όταν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι θα έχουν αξιοπρεπές εισόδημα και θα μειωθεί η ανεργία, ενώ τα διόδια της Βαρυμπόμπης θα προκαλέσουν σοβαρό πλήγμα στην εμπορική κίνηση της Κηφισιάς.
«Με δεδομένο ότι φέτος τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά δύο συνεχόμενες Κυριακές (14 κ 21 Δεκ.) και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν ότι το διευρυμένο εορταστικό ωράριο επιβαρύνει ούτως ή άλλως την οικογενειακή και προσωπική ζωή χιλιάδων εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια Αττικής.
Πηγή: skai.gr