Σούκουρας: Με απείλησαν να καταθέσω υπέρ της Ξουλίδου, δεν έχω σχέση με τη ΝΔ

Αρνείται κάθε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία ο Βορειοηπειρώτης Γιώργος Σούκουρας, τον οποίο έχει εμπλέξει σε φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου.

Προσέθεσε μάλιστα πως το βράδυ της Τετάρτης δυο μπράβοι τον πλησίασαν έξω από τον Άγιο Κωνσταντίνο στην Ομόνοια και τον απείλησαν λέγοντάς του ότι «ή θα καταθέσεις υπέρ της Ξουλίδου ή πρόσεξε».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο κ. Σούκουρας είπε ότι είχε επισκεφτεί στο γραφείο της την κ. Ξουλίδου για τα θέματα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών.

Παράλληλα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελά, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στην όλη υπόθεση.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι με εντολή του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από Αρχές τον Σεπτέμβρη για να «παγιδεύσουν» τον φερόμενο ως κομιστή της πρότασης χρηματισμού μέσα στο γραφείο της κ. Ξουλίδου με μαγνητόφωνα και κάμερες.

Όπως είπε, δεν ενέπλεξαν το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας προκειμένου να μην διαρρεύσει το θέμα στην πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή: skai.gr