Βίντεο του δράστη λίγο μετά την επίθεση στο Μικρολίμανο

Βίντεο-ντοκουμέντο με τον δράστη της αιματηρής επίθεσης σε μπαρ στο Μικρολίμανο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος (στο σημείο 6:00 στο βίντεο).

Στο βίντεο εικονίζεται ο δράστης λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, να εξέρχεται από το κατάστημα, όπου άφησε αιμόφυρτους 15 τραυματίες.

Φαίνεται να φορά μαύρο τζάκετ και μπλε τζιν παντελόνι. Κρατά το πολυβόλο όπλο που «άδειασε» στο κατάστημα και σπεύδει να απομακρυνθεί από το χώρο.

Η Αστυνομία έχει φωτογραφίες του καταζητούμενου και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Αλβανός υπήκοος, παλαιότερα μέλος σπείρας μαστροπών. Έχει απασχολήσει και πάλι την Αστυνομία ως εμπλεκόμενος σε άλλα τρία περιστατικά ένοπλων επιθέσεων, σε κέντρα διασκέδασης στον Άγιο Παντελεήμονα, τη Μιχαλακοπούλου και το Μεταξουργείο, όπου μάλιστα υπήρξε και ένας νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σπείρα στην οποία ανήκε είχε εξαρθρωθεί στο παρελθόν, όμως ο δράστης, που είναι περίπου 30 ετών, είχε διαφύγει καταφεύγοντας στην πατρίδα του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα, προκειμένου να εμπλακεί και πάλι σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Πηγή: skai.gr