Όλοι μαζί... μπορέσαμε και για την Αμυγδαλέζα

Περισσότερες από 1050 κούτες με είδη ατομικής υγιεινής και υγειονομικό υλικό προσέφεραν πολίτες και εταιρίες στη δράση του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», το Σάββατο(18.10) για τους μετανάστες και το προσωπικό του κέντρου φιλοξενίας Αμυγδαλέζας.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου όπου με τη συνεισφορά του συγκεντρώθηκαν 570 κούτες σε Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή και Μαρούσι.

487 κιβώτια με είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριστικά προσέφεραν εταιρείες συμπεριλαμβανομένου και ενός επαγγελματικού ατμοκαθαριστή.

Την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ χαιρέτισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παραβρέθηκε στη δράση του ΣΚΑΪ στη Γλυφάδα.

Στόχος της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ να διασφαλιστούν οι αναγκαίες συνθήκες υγιεινής για τους μετανάστες και το προσωπικό που τους φροντίζει.

Συγκεντρώθηκαν: είδη ατομικής υγιεινής, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σαπούνια, απορρυπαντικά ρούχων, αντισηπτικές λοσιόν, ξυραφάκια, αφρούς ξυρίσματος, αφρόλουτρα, γάντια και ιατρικές μάσκες μίας χρήσης, σακούλες σκουπιδιών, χαρτιά υγείας αλλά και κλινοσκεπάσματα.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ