Όλοι Μαζί Μπορούμε για την Αμυγδαλέζα: Συγκεντρώθηκαν 1057 κούτες

1057 κούτες με είδη ατομικής υγιεινής και υγειονομικό υλικό προσέφεραν πολίτες και εταιρίες στη δράση του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», το Σάββατο (18/10) για τους μετανάστες και το προσωπικό του κέντρου φιλοξενίας Αμυγδαλέζας.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου όπου με τη συνεισφορά του συγκεντρώθηκαν 570 κούτες σε Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή και Μαρούσι.

487 κιβώτια με είδη προσωπικής υγιεινής& καθαριστικά προσέφεραν εταιρείες συμπεριλαμβανομένου και ενός επαγγελματικού ατμοκαθαριστή.

Την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ χαιρέτισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παραβρέθηκε στη δράση του ΣΚΑΪ στη Γλυφάδα.

Στόχος της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ να διασφαλιστούν οι αναγκαίες συνθήκες υγιεινής για τους μετανάστες και το προσωπικό που τους φροντίζει.

Συγκεντρώθηκαν: είδη ατομικής υγιεινής, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σαπούνια, απορρυπαντικά ρούχων, αντισηπτικές λοσιόν, ξυραφάκια, αφρούς ξυρίσματος, αφρόλουτρα, γάντια και ιατρικές μάσκες μίας χρήσης, σακούλες σκουπιδιών, χαρτιά υγείας αλλά και κλινοσκεπάσματα.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πληροφορίες για όλες τις δράσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το www.oloimaziboroume.gr

Εγγραφείτε και στις online κοινότητες του Όλοι Μαζί Μπορούμε:
twitter.com/oloimaziboroume
youtube.com/oloimaziboroume
facebook.com/oloimaziboroume

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία» συνεχίζεται.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ