Κλείσιμο

Μαθήματα τρόμου από στελέχη της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει η "Κ"

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την δράση των υψηλόβαθμων μελών της Χρυσής Αυγής, που αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στη δικογραφία υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα βίντεο τραβηγμένα από το κινητό του προφυλακισμένου βουλευτή, Χρήστου Παππά, στα οποία μαθαίνει ένα ανήλικο αγόρι πώς να λέει σωστά το ναζιστικό χαιρετισμό προς τον Αδόλφο Χίτλερ («Heil Hitler».)

«Mπράβο, λεβέντη μου», ακούγεται να λέει το νούμερο 2 της Xρυσής Aυγής στο μικρό παιδί που κρατάει τη σημαία των ναζί και χαιρετά ναζιστικά φορώντας περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.

Εξίσου αποκαλυπτικές είναι και οι ηχητικές συνομιλίες που περιγράφουν τις βιαιότητες χρυσαυγιτών βουλευτών στον Μελιγαλά, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Μάλιστα, περιγράφεται με λεπτομέρεια η επίθεση εναντίον του Αστέριου Χάμου, που ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής, αλλά με τη στήριξη της ΧΑ στις εκλογές του 2009.

Το περιστατικό περιγράφει λεπτομερώς σε τηλεφωνική του συνομιλία ο κατηγορούμενος Γιώργος Τσακανίκας, μέλος του κλειστού πυρήνα της ΧΑ στη Νίκαια, στον πρώην οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο.

Περισσότερα αποκαλυπτικά στοιχεία στην Καθημερινή της Κυριακής 
Πηγή: skai.gr