Κλείσιμο

Νέος κύκλος εγγραφών στο DEREE λόγω αυξημένης ζήτησης.

Οι εγγραφές στο DEREE– Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος αυξήθηκαν σημαντικά και φέτος, τοποθετώντας το Κολλέγιο στην κορυφή των επιλογών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που δίνει το DEREE, η αύξηση των κονδυλίων που διατίθενται φέτος σε υποτροφίες, αλλά και οι αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών που προσφέρει, οδήγησαν περισσότερους από 600 νέους στην εγγραφή για τα προπτυχιακά και τα μεταπτυχιακά του προγράμματα.
Στο DEREE λειτουργούν και ταχύρρυθμα τμήματα που θα ξεκινήσουν στις 13 Οκτωβρίου, για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρώτο εξάμηνο προπτυχιακών σπουδών. Οι υποψήφιοι που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το DEREE θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο campus και  να ενημερωθούν για τις σχολές και τα προγράμματα στην ημερίδα γνωριμίας Discover DEREE Day, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, 9:30 – 15:00.
Το Discover DEREE Day περιλαμβάνει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, παρουσίαση του δυναμικού και των πλεονεκτημάτων των σπουδών στο DEREE, προσομοίωση ενός μαθήματος που θα επιλέξει ο υποψήφιος, αλλά και προσωπική γνωριμία με τους καθηγητές και τους ανθρώπους του DEREE.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Discover DEREE Day, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εδώ.
Πηγή: Δελτίο τύπου