Κλείσιμο

«Όλοι Μαζί για το Παιδί» Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου οργανώνουν δράση συλλογής σχολικών ειδών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τίτλο «ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ».

Για 2η συνεχή χρονιά συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί», και τα παιδιά της σεισμόπληκτης Κεφαλονιάς, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεντρώνουμε: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κηρομπογιές, πινέλα, μπλόκ ζωγραφικής, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια, χαρτί Α4, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων, και ότι άλλο είναι απαραίτητο σε ένα μαθητή.

Παράκληση, όλα τα είδη που θα προσφερθούν να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση, ή καινούρια.

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι σας περιμένουμε να φέρετε σχολικά είδη:

Στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens
Στο Χαλάνδρι, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου
Στη Γλυφάδα, μπροστά από την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
και στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos

Στα σημεία των δράσεων θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happenings από τον Κίκο, τον αγαπημένο κλόουν των παιδιών και την παρέα του!

Τα σχολικά είδη, θα παραληφθούν από εθελοντές της Εθνικής Τράπεζας, της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» καθώς και εθελοντές των Ενώσεων Πολυτέκνων.


«ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ».

Όλοι Μαζί για το παιδί
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΣΚΑΪ



Πηγή: skai.gr