Νεκρή βρέθηκε η λουόμενη από την Τήνο - Αγνοείται μοναχός στο Άγιο Όρος

Mετά από διεξοδική έρευνα της Λιμενικής Αρχής Σύρου εντοπίσθηκε στη θαλάσσια περιοχή των Λαζαρέττων το πτώμα της 60χρονης λουόμενης που αγνοείτο από χθες το μεσημέρι από παραλία της Τήνου όπου και έκανε το μπάνιο της.

H γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα και συγγενικά πρόσωπά της, την αναζητούσαν αρκετή ώρα μέχρι τη στιγμή που ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή Τήνου αρχικά, προκειμένου να εντοπίσει την ίδια. Όπως διαπιστώθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίσθηκε σήμερα από άνδρες της Λιμενικής Αρχής Σύρου όπου κυριολεκτικά “χτένισαν” την θαλάσσια περιοχή και λίγο μετά τις επτά το απόγευμα ανέσυραν τη σορό της από τα Λαζαρέττα με τη συνδρομή πλωτών μέσων.

Πρόκειται να ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή από την αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία.

Eν τω μεταξύ, έρευνες διεξάγονται στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους για τον εντοπισμό μοναχού, ο οποίος αγνοείται μετά την ανατροπή της βάρκας, όπου επέβαινε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στη θαλάσσια περιοχή της Δάφνης ανατράπηκε η βάρκα όπου επέβαιναν τρεις μοναχοί. Άμεσα μετέβη στο σημείο πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ανέσυρε σώους τους δύο επιβάτες, ενώ ο τρίτος αγνοείται.

Στις έρευνες συμμετέχει το πλωτό σκάφος του λιμενικού και άλλα δύο ιδιωτικά.
Πηγή: Πηγη: koinignomi.gr, ΑΜΠΕ