Ο πατέρας ήταν ο δολοφόνος στο Άστρος Κυνουρίας

Ο πατέρας του 39χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην κοίτη του Τάνου ποταμού στο 'Άστρος Κυνουρίας, είναι ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη του 75χρονου παιδοκτόνου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έναν οικογενειακό καυγά πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γιό του και στην συνέχεια τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του θύματος δίπλα στην χωματερή του 'Αστρους, μέσα στον ξεροπόταμο και έβαλε φωτιά προσπαθώντας να σβήσει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας έχει ομολογήσει το έγκλημά του.

Το θύμα φέρεται να είχε συχνούς άγριους καυγάδες με τον πατέρα του από τότε που επέστρεψε στο πατρικό του από την Αθήνα.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, με τραύματα από καραμπίνα, μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου. Το πτώμα εντοπίστηκε από πυροσβέστες, που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά στο αυτοκίνητο.

Η ασφάλεια Τρίπολης που ενεργεί προανάκριση, βρίσκεται μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία και ερευνά τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων στην ανθρωποκτονία του 39χρονου.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ