Ηλικιωμένος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να φωτογραφίζει ανήλικα παιδιά

Ένας ηλικιωμένος, συνελήφθη επ' αυτοφώρω χθες το μεσημέρι στη Λάρισα την ώρα που φωτογράφιζε ανήλικα παιδιά που συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης. Ο συλληφθείς έγινε αντιληπτός από τους γονείς οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία που προέβη στη σύλληψή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, ο 71 χρόνων άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας κατά τη διάρκεια αγώνων κολύμβησης, στους οποίους συμμετείχαν ανήλικα αγόρια και κορίτσια, να φωτογραφίζει τους ανήλικους διαγωνιζόμενους τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, υπό την επιτήρηση των γονέων τους. Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε η φωτογραφική μηχανή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε πλήθος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, αποθηκευμένο σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα. Τα παραπάνω πειστήρια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για περαιτέρω εξέταση.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ