Λαθρεμπόριο: Εκβιασμό ποδοσφαιριστή Σούπερ Λιγκ για στήσιμο περιλαμβάνει η δικογραφία

Συνομιλία όπου 23χρονος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λιγκ φέρεται να λέει ότι πιέζεται από βενζινοπώλη, μέλος του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων, να «στήσει» αγώνα της Σούπερ Λιγκ, φέρεται να περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίζουν οι Αρχές.

Η συνομιλία καταγράφηκε από τον κοριό της ΕΥΠ.

Ο 23χρονος φέρεται να υπόσχεται στον πρατηριούχο πως θα «στήσει» αγώνα, αλλά ακυρώνει επανειλημμένα την υπόσχεσή του την παραμονή τριών ή τεσσάρων αγώνων

Τελικά, ο πρατηριούχος φέρεται να εκβίασε τον ποδοσφαιριστή με εργαλείο χρηματικό ποσό που του όφειλε ο 23χρονος, απαιτώντας από αυτόν να «στήσει» αγώνα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τμήμα της κατάθεσης του ποδοσφαιριστή

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι στην ομάδα του (μπιπ). Τον γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι σε καφετέρια στο Νέο Φάληρο. Εγώ καθόμουν με την παρέα μου και αυτός με αναγνώρισε, με πλησίασε, μου συστήθηκε και μου πρότεινε να παίξω ποδόσφαιρο σε μία α' ομάδα που είχε ο ίδιος σε γήπεδο 7 επί 7. Εγώ του είπα ότι θα το σκεφτώ, και ανταλλάξαμε τηλέφωνα», κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής.

Όπως κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής, όταν γνωρίστηκε καλύτερα με τον επιχειρηματία, δανείστηκε από εκείνον 5.000 ευρώ. Όμως, δεν μπορούσε να επιστρέψει τα χρήματα και τότε κατάλαβε ότι είχε πέσει στην παγίδα.

«Άκυρο μας καταλάβανε έχει γίνει της πουτάνας (μπιπ), προσπαθούμε να σε κρατήσουμε μακριά. Αύριο θα σου φέρω τα λεφτά», είπε στον επιχειρηματία, αλλά όταν ο τελευταίος. κατάλαβε ότι ο ποδοσφαιριστής τον κορόιδευε τον απείλησε.

«Εγώ για να κερδίσω χρόνο, επειδή δεν είχα χρήματα να του τα επιστρέψω, του έλεγα ότι θα 'στήσω' ένα αποτέλεσμα, αλλά την προηγούμενη του αγώνα του έστελνα ένα μήνυμα και του έλεγα άκυρο. Αυτό έγινε τρεις με τέσσερις φορές. Αυτός μετά εκνευρίστηκε και ζήτησε και συναντηθήκαμε και μου είπε πως αν δεν κάνω κάτι μέσω στοιχήματος για να πάρει τα χρήματα πίσω θα έχω κακά ξεμπερδέματα», ανέφερε ο 23χρονος.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ