Στις 24 Φεβρουαρίου η νέα εμφάνιση των Γριβέα - Βάτσικα στο βρετανικό Ειρηνοδικείο

Για τις 24 Φεβρουάριου ορίσθηκε η νέα εμφάνιση των Γριβέα - Βάτσικα στο βρετανικό Ειρηνοδικείο, ημερομηνία κατά την οποία θα οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα των μελλοντικών εμφανίσεων τους ενώπιον των βρετανικών αρχών.

Η υπεράσπιση έθεσε θέματα που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση του ζεύγους στην Ελλάδα από τις αρχές, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για μια πολύ περίπλοκη υπόθεση.

Ο δικαστής προέβλεψε ότι η υπόθεση θα τραβήξει αρκετούς μήνες, ίσως και μέχρι το καλοκαίρι. Με αυτό το σκεπτικό μείωσε την υποχρέωση του ζεύγους να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα από τρεις, σε δυο φορές την εβδομάδα. Οι υπόλοιποι περιοριστικοί όροι έμειναν ίδιοι.

Πήγες από την πλευρά Γριβέα - Βάτσικα ανέφεραν στον ΣΚΑΪ ότι το ζευγάρι επιθυμεί την τελική εμφάνιση του ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, αφού όμως πρώτα προχωρήσει η νομική διαδικασία στη Βρετανία.

Στο μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα πήρε από τον ανακριτή που χειρίζεται την Υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ο Άγγελος Φιλιππίδης που απελάθηκε από τις Τούρκικες Αρχές στην Ελλάδα.

Ο Φιλιππίδης, που κρατείται στη ΓΑΔΑ, λίγο πριν εισέλθει στο ανακριτικό γραφείο επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι δεν απελάθηκε, αλλά επέστρεψε οικειοθελώς στην Ελλάδα μέσα στις λίγες ώρες που ήταν τυπικά ελεύθερος μέχρι να εκτελεστεί το δεύτερο ένταλμα.
Πηγή: Θανάσης Γκαβός, Λονδίνο - Newsdesk ΣΚΑΪ