Με ταξί σκέφτονταν να πάνε τον Φύσσα στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί λόγω καθυστέρησης ΕΚΑΒ

Διαβάστε ΕΔΩ τους διάλογους - ντοκουμέντο, που αποκαλύπτουν τις μεγάλες επιφυλάξεις των αστυνομικών να επέμβουν την ώρα της συμπλοκής.

Μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αποκαλύπτουν οι συνομιλίες των αστυνομικών που βρίσκονταν επί τόπου με το κέντρο.

Το ΕΚΑΒ ενημερώνεται από την Αστυνομία στις 00:05, από το πλήρωμα Κερατσινίου.

Δύο λεπτά αργότερα, περιπολικό ενημερώνει ότι η κατάσταση του τραυματία είναι άκρως κρίσιμη εκλιπαρώντας να σπεύσει το ασθενοφόρο:

«Κέντρο, παράκληση το ΕΚΑΒ. Το άτομο ενδεχομένως έχει μαχαιρωθεί στην καρδιά. Εχει χάσει τις αισθήσεις τώρα».

Το σήμα μεταβιβάζεται μάλιστα σε τέτοιο τόνο που το τηλεφωνικό κέντρο ζητάει από τους αστυνομικούς να «παραμείνουν ψύχραιμοι». Βλέποντας τον Παύλο Φύσσα να ξεψυχάει και χωρίς να έρχεται το ασθενοφόρο, αποφασίζεται η μεταφορά του στο νοσοκομείο με ταξί (!) στις 00.26.

Δύο λεπτά αργότερα, το κέντρο ενημερώνει ότι «απ’ το ΕΚΑΒ μας αναφέρουν ότι τώρα βγαίνουν Σαλαμίνος. Σε δύο, τρία λεπτά θα είναι εκεί...».

Στο μεταξύ, νέα επιβαρυντικά στοιχεία για την έκνομη δράση βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής διαβίβασε η αστυνομία στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ