Δικηγόρος Ευσταθίου: Στα εξοπλιστικά εμπλέκεται ένας ακόμα πολιτικός πρώτης γραμμής από ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό απολογητικό υπόμνημα Ευσταθίου.

Πολιτικό πρόσωπο «πρώτης γραμμής» που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, και δεν είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έχει κατονομάσει στην υπόθεση χρηματισμών για τα εξοπλιστικά προγράμματα ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Αtlas Elektronik Παναγιώτης Ευσταθίου, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε πως ο κ. Ευσταθίου έχει κατονομάσει 30 έως 40 πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται, άμεσα ή έμμεσα, σε χρηματισμούς και δωροδοκίες, εκ των οποίων το 90% είναι στρατιωτικοί και το 10% προέρχεται από το χώρο της πολιτικής.

Ο κ. Παναγιώτης Ευσταθίου, αφέθηκε νωρίτερα την Παρασκευή ελεύθερος με αυστηρότατους όρους. Συγκεκριμένα, ο στον κ. Ευσταθίου επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, από τους λογαριασμούς της κ. Ευσταθίου διακινήθηκε το τεράστιο ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ, για μίζες που αφορούσαν τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Εν των μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Παπαχρήστος, εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Wegmann.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ